Vakantiepark schoonmaakservice

088-1155614

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*

Tapijt- en meubelreiniging voor vakantieparken

Vakantieparken zijn een toevluchtsoord voor gezinnen, vrienden en individuen die op zoek zijn naar een ontsnapping uit het dagelijkse leven. De kwaliteit en netheid van de accommodaties spelen een cruciale rol in de algehele vakantie-ervaring van jouw gasten. Een fris en schoon interieur is niet alleen aantrekkelijker, maar draagt ook bij aan de gezondheid en het welzijn van de parkbezoekers. Onze professionele reinigingsservice voor stoffen materialen, waaronder tapijten en meubels in jouw vakantiepark, zorgt ervoor dat elke accommodatie er op zijn best uitziet en aanvoelt.

Grondige tapijtreiniging

Onze diepgaande tapijtreiniging verwijdert vuil, vlekken en allergenen, waardoor jouw accommodaties fris en uitnodigend blijven. Regelmatige professionele reiniging verlengt de levensduur van jouw tapijten en draagt bij aan een gezondere leefomgeving voor jouw gasten.

Zorgvuldige meubelreiniging

Meubels in vakantieparken worden intensief gebruikt en kunnen snel slijtage en vervuiling vertonen. Onze gespecialiseerde meubelreiniging verwijdert vlekken en geurtjes uit banken, stoelen, fauteuils en andere gestoffeerde items, waardoor ze er weer als nieuw uitzien en ruiken.

Veilig en duurzaam

We begrijpen het belang van een veilige en milieuvriendelijke reinigingsaanpak. Daarom gebruiken we alleen niet-toxische, biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die veilig zijn voor jouw gasten, inclusief kinderen en huisdieren, en zacht voor de materialen van jouw meubels en tapijten.

Waarom kiezen voor onze service?

Een schoon en fris vakantiepark is essentieel voor een positieve gastervaring en kan leiden tot hogere tevredenheidsscores en aanbevelingen. Laat ons helpen om jouw accommodaties te transformeren tot een perfecte vakantie-uitvalsbasis voor jouw gasten.

Professioneel laten reinigen?

Bel ons op: 088-1155614 of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Zeer onder de indruk

  "Na het inzetten van de tapijt- en meubelreinigingsservice voor ons vakantiepark, ben ik zeer onder de indruk van de transformatie. Het team was uiterst professioneel en werkte efficiënt, met een flexibele planning die rekening hield met onze piekbezettingstijden. De tapijten in onze vakantiewoningen zien er frisser uit en voelen schoner aan, en de meubels, van zitbanken tot fauteuils, zijn weer levendig en geurvrij. Onze gasten hebben opgemerkt hoe schoon en uitnodigend de accommodaties nu zijn, wat zeker heeft bijgedragen aan hun algehele vakantiebeleving. Ik waardeer de milieuvriendelijke aanpak van het team, wat past bij onze inzet voor duurzaamheid. Deze service is een gamechanger voor ons vakantiepark en ik zou het ten zeerste aanbevelen aan anderen in de branche."
tapijt-reiniging
 • 100% vieze geurverwijderering

  Wij verwijderen geuren, urine en bacteriën.

 • Tevredenheidsgarantie

  Niet tevreden? We lossen het snel op.

 • Wij scoren een 9.5

  Klanten beoordelen ons met een 9,5! 

 • CO2-neutraal Reinigen

  Wij reinigen CO2-neutraal.

 • Bij jou

  Meubels en tapijt reinigen we op locatie.

 • Gratis Haal- en Brengservice

  Onze chauffeurs zijn ook adviseurs.

Recensies

Mevr. Maas

19.05.2024
Tiel

Grondige reiniging van onze bootbekleding, ziet er weer geweldig uit. Service was efficiënt, communicatie kon ook niet beter.

 

Mevr. Hehl

16.05.2024
Landgraaf

Prima reinigingskwaliteit van onze meubels en erg snel op locatie. Had iets meer aandacht voor detail verwacht. Al met al wel tevreden.

 
Dhr. Geerts
16.05.2024
Beilen

Betrouwbare reiniging, mijn Perzische tapijt heeft weer heldere kleuren. De afspraak maken ging soepel, de reiniging is top!

 

Mevr. Vos

15.05.2024
Haaksbergen

Snelle turnaround en indrukwekkende resultaten. Mijn stoelen ogen weer levendig. Communicatie was helder en prettig.

 
Dhr. Beijring
12.05.2024
Ulft

Vriendelijk personeel, redelijke prijzen. Bootkussens zijn opgefrist, maar enkele vlekken zijn niet weg.

 
Mevr. Versluijs
05.05.2024
Purmerend

Meubelreiniging was grondig en effectief, met aandacht voor detail. Prettige communicatie, maar op locatie iets te gehaast.

 
Scroll naar boven