Uitvaart schoonmaakservice

088-1155614

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*

Zorg voor de uitvaartbranche: tapijt- en meubelreiniging

In de uitvaartbranche, waar respect, waardigheid en een serene sfeer vooropstaan, is de netheid en hygiëne van de ruimtes van essentieel belang. Een verzorgde omgeving draagt bij aan een waardig afscheid en biedt troost aan nabestaanden. Onze professionele reinigingsservice voor vaste tapijten, aula stoelen, en ander meubilair zoals gordijnen en vloerkleden, zorgt voor een onberispelijke uitstraling van jouw uitvaartcentrum.

Zorgvuldige reiniging van tapijten en stoelen

Onze deskundige reiniging van het vaste tapijt en de aula stoelen garandeert een verzorgde en respectvolle omgeving. Wij begrijpen het belang van deze ruimtes en hanteren daarom de hoogste standaarden in onze reinigingsprocessen.

Grondige verzorging van meubilair

Naast de aula en de ontvangstruimtes, verdienen ook andere gebieden binnen jouw uitvaartcentrum aandacht. Wij bieden uitgebreide reinigingsdiensten voor al jouw meubilair, gordijnen en vloerkleden, zodat elke ruimte de waardigheid uitstraalt die bij deze gelegenheden past.

Onze belofte: discretie en professionaliteit

Bij onze dienstverlening staat discretie centraal. Wij begrijpen de gevoeligheid van jouw werkzaamheden en zorgen voor een respectvolle en onopvallende aanwezigheid. Ons team van professionals is getraind in het bieden van hoogwaardige service met minimale verstoring, zodat jij je kunt concentreren op het bieden van ondersteuning aan de nabestaanden.

In een branche waar elke detail telt en de emotionele impact groot is, biedt onze reinigingsservice niet alleen netheid en hygiëne, maar ook een gevoel van zorg en respect voor zowel de overledenen als de nabestaanden.

Laat ons helpen om een waardige en verzorgde omgeving te creëren voor een waardig afscheid.

Erg prettig zakendoen

  "Na het gebruik van de tapijt- en meubelreinigingsservice in ons uitvaartcentrum ben ik diep onder de indruk van hun professionaliteit en respectvolle benadering. Het team was uiterst discreet en hield rekening met de gevoelige aard van onze dienstverlening. De vaste tapijten en aula stoelen zien er nu vlekkeloos schoon uit, wat bijdraagt aan de serene sfeer die we nastreven voor de diensten. Ook het overige meubilair, de gordijnen en de vloerkleden zijn grondig gereinigd, waardoor elke ruimte de waardigheid en respect uitstraalt die zo belangrijk is in onze branche. Ik waardeer hun flexibele planning en de minimale verstoring van onze diensten enorm. Deze service heeft echt bijgedragen aan een verzorgde en waardige omgeving voor de families die wij ondersteunen."
tapijt-reiniging
 • 100% vieze geurverwijderering

  Wij verwijderen geuren, urine en bacteriën.

 • Tevredenheidsgarantie

  Niet tevreden? We lossen het snel op.

 • Wij scoren een 9.5

  Klanten beoordelen ons met een 9,5! 

 • CO2-neutraal Reinigen

  Wij reinigen CO2-neutraal.

 • Bij jou

  Meubels en tapijt reinigen we op locatie.

 • Gratis Haal- en Brengservice

  Onze chauffeurs zijn ook adviseurs.

Recensies

Mevr. Jaceps

19.05.2024
Kaatsheuvel

Uitstekende schoonmaak en service. Onze banken zijn weer als nieuw. Vlotte en vriendelijke medewerkers. Prijs-kwaliteitverhouding is top!

 

Mevr. Keijser

16.05.2024
West-Terschelling

Fantastische resultaten, de bootkap is weer als nieuw. Kleine vertraging in de levering, maar de kwaliteit maakt alles goed.

 

Dhr. Hulshouts

16.05.2024
Stein

Grondige reiniging van onze bootbekleding, ziet er weer geweldig uit. Service was efficiënt, communicatie kon ook niet beter.

Mevr. Jansen

15.05.2024
Landgraaf

Prima job op de autobekleding, ziet er bijna nieuw uit. Service was snel, maar had iets persoonlijker gemogen.

 

Dhr. Veltman

12.05.2024
Middelburg

Zeer tevreden over de reiniging van mijn tapijt. Snel, efficiënt en met zorg uitgevoerd. Vriendelijk contact, alhoewel een beetje gehaast.

 
Mevr. Michielsen
05.05.2024
Uitgeest

Prima reinigingskwaliteit van onze meubels en erg snel op locatie. Had iets meer aandacht voor detail verwacht. Al met al wel tevreden.

 
Scroll naar boven