Theater schoonmaakservice

088-1155614

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*

Tapijt- en meubelreiniging in theaters

In de wereld van podiumkunsten en entertainment zijn theaters heilige plaatsen waar verhalen tot leven komen. Maar achter de schittering van de schijnwerpers gaat een belangrijk aspect van theateronderhoud schuil: de reiniging van tapijten en meubels.

Waarom reiniging voor theaters?

Theaters ontvangen een grote stroom bezoekers, wat resulteert in aanzienlijke slijtage van zitmeubilair en tapijten. Van gemorste drankjes en etensresten tot stof dat door talloze voeten wordt binnengebracht, theaters zijn een broeinest voor allerlei vervuiling. Deze ophoping kan niet alleen het aanzicht van jouw theater aantasten, maar ook een broedplaats worden voor bacteriën en allergenen.

Onze aanpak

Bij Tapijt- en Meubelreiniging Ploeg begrijpen we dat elk theater uniek is, met zijn eigen verhaal en ontwerp. Onze aanpak is daarom altijd op maat: we beoordelen eerst grondig jouw ruimte en de materialen van jouw tapijten en meubels. Dit stelt ons in staat om de effectiefste, maar ook zachte reinigingstechnieken en -producten te kiezen.

Tapijtreiniging

Onze dieptereinigingsmethoden voor tapijten halen niet alleen het oppervlakkige vuil weg, maar reiken tot diep in de vezels waar het meeste vuil zich ophoopt. We gebruiken geavanceerde apparatuur om ervoor te zorgen dat jouw tapijten er niet alleen vlekkeloos uitzien, maar ook vrij zijn van allergenen en bacteriën.

Theaterstoelen reiniging

Theaterstoelen vereisen speciale aandacht. Onze technieken zijn ontworpen om elk type stof te reinigen en te verjongen, van traditionele stoffen bekleding tot modernere synthetische materialen. We zorgen niet alleen voor een grondige reiniging, maar brengen ook een beschermende laag aan die de levensduur van jouw meubels verlengt.

De schone uitstraling hoort bij ons

  "Ik heb onlangs de tapijt- en meubelreinigingsservice voor ons theater ingeschakeld en ik ben enorm onder de indruk van de resultaten. Het team was zeer professioneel en werkte efficiënt, met oog voor detail. De theaterstoelen en vaste tapijten, die veel te verduren hebben door de dagelijkse stroom van bezoekers, zien er nu weer uit als nieuw. Ook de zitbanken, fauteuils en gordijnen zijn grondig gereinigd, wat de algehele uitstraling van ons theater aanzienlijk heeft verbeterd. De frisheid en netheid dragen nu bij aan een nog betere theaterervaring voor ons publiek. Ik beveel deze service ten zeerste aan aan elk theater dat zijn faciliteiten wil opfrissen en onderhouden."
tapijt-reiniging
 • 100% vieze geurverwijderering

  Wij verwijderen geuren, urine en bacteriën.

 • Tevredenheidsgarantie

  Niet tevreden? We lossen het snel op.

 • Wij scoren een 9.5

  Klanten beoordelen ons met een 9,5! 

 • CO2-neutraal Reinigen

  Wij reinigen CO2-neutraal.

 • Bij jou

  Meubels en tapijt reinigen we op locatie.

 • Gratis Haal- en Brengservice

  Onze chauffeurs zijn ook adviseurs.

Recensies

Mevr. Heinrichs

19.05.2024
Tegelen

Vriendelijk personeel, redelijke prijzen. Bootkussens zijn opgefrist, maar enkele vlekken zijn niet weg.

Mevr. Lieshout

16.05.2024
Hoofddorp

Snelle en effectieve reiniging van mijn stoelen, zeer tevreden. Vriendelijke service, kreeg nog wat onderhoudstips.

Dhr. Wagenvoort

16.05.2024
Uitgeest

Betrouwbare reiniging, mijn Perzische tapijt heeft weer heldere kleuren. De afspraak maken ging soepel, de reiniging is top!

Mevr. Verheuvel
15.05.2024
Terborg

Zeer tevreden over de reiniging van mijn tapijt. Snel, efficiënt en met zorg uitgevoerd. Vriendelijk contact, alhoewel een beetje gehaast.

Dhr. Roukes
12.05.2024
Middelburg

Topwerk geleverd op onze tapijten, ze zijn weer als nieuw. Team was professioneel, maar iets meer glimlach had gemogen.

Mevr. Speijer
05.05.2024
Putten

Uitstekende dieptereiniging van mijn matras, voelt weer helemaal fris. Efficiënte service, hoewel de prijs aan de hoge kant was.

Scroll naar boven