Tapijt of vloerbedekking laten reinigen

Het professioneel laten reinigen van je tapijt biedt meerdere voordelen. Het verlengt de levensduur van het tapijt door diep ingetrokken vuil en vlekken effectief te verwijderen die normaal stofzuigen niet kan bereiken. Professionele reiniging helpt ook bij het verbeteren van de binnenluchtkwaliteit door allergenen en stofmijten te verminderen. Bovendien herstelt het de originele schoonheid en textuur van het tapijt, waardoor het er fris en nieuw uitziet. Tot slot kan een regelmatig schoongemaakt tapijt bijdragen aan een gezondere leefomgeving vrij van ongewenste geuren en micro-organismen.

Werkwijze tapijt laten reinigen

Offerte Aanvraag

De eerste stap om je tapijt schoon te krijgen, is het aanvragen van een offerte. Dit kan snel en gemakkelijk via deze website waar je een gratis online-offerte kunt aanvragen, of je kunt ons direct bellen op 088-1155614 voor een telefonische offerte.

Gratis Proefreiniging

Na goedkeuring van de offerte plannen we een afspraak voor een kosteloze proefreiniging en inspectie. Onze specialist kiest de juiste reinigingsproducten en identificeert eventuele schoonmaakuitdagingen. Als de resultaten aan je verwachtingen voldoen, zetten we het proces voort. Als je niet tevreden bent, staken we de werkzaamheden en zijn er geen kosten aan verbonden; reiskosten, materialen en arbeid nemen wij voor onze rekening.

Voorbehandeling

Afhankelijk van het type tapijt, wordt het besproeid met een geschikt reinigingsmiddel om vuil los te maken. Indien nodig wordt dit vervolgens ingewreven met een microvezel pad om het reinigingsproces te versterken.

Dieptereiniging

Het tapijt wordt intensief gereinigd door het onder hoge druk in te spuiten met warm water, dat vervolgens samen met vuil en reinigingsmiddel onmiddellijk wordt opgezogen en verwijderd. Deze dieptereinigingsmethode is zeer effectief voor vast tapijt en wordt door vooraanstaande tapijtfabrikanten aanbevolen voor uitgebreid onderhoud.

Extra vlekkenbehandelingen

Hardnekkige vlekken krijgen een speciale aanvullende behandeling. Hoewel de meeste vlekken verwijderd kunnen worden met de sproei-extractiemethode, kunnen sommige hardnekkige vlekken en verkleuringen zichtbaar blijven. In dat geval passen we een extra behandeling toe om het beste resultaat te bereiken. Echter, ondanks onze expertise en gespecialiseerde producten, kunnen we niet garanderen dat alle vlekken volledig verwijderd worden, aangezien sommige vlekken de vezels blijvend kunnen verkleuren. We streven altijd naar het best mogelijke resultaat.

Na inspectie

Na de reiniging maken we samen een rondje om je direct het resultaat te tonen. Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je deze meteen kenbaar maken, zodat we eventuele problemen direct kunnen aanpakken.

Impregneren

Zodra het optimale reinigingsresultaat is bereikt, kun je kiezen om je tapijt te laten impregneren met een vuilafstotende beschermlaag. Dit maakt toekomstige vlekken gemakkelijker te verwijderen en biedt betere bescherming voor je tapijt. Laat onze specialist weten als je deze optie wilt toepassen.

Professioneel laten reinigen?

Bel ons op: 088-1155614 of vraag een vrijblijvende offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*
Scroll naar boven