TAPIJTREINIGING IN Rhenen

Woon je in Rhenen en zit je met een tapijt vol vlekken? Krijg je het hardnekkige vuil er maar niet uit? Schakel dan de vakmannen van Tapijtreiniging-Ploeg in. Zij schieten je tegen een scherp tarief altijd snel te hulp, ook als het gaat om meubelreiniging.

BEL ONS VRIJBLIJVEND op 088 - 11 55 614
LANDELIJK NETWERK wij helpen je overal
SNELLE SERVICE je tapijt is zo weer schoon

Meubel- en tapijtreiniging

Tapijten, vloerkleden en meubels kunnen snel vies raken. Misschien heb je wel huisdieren thuis, die laten vaak haren achter, die aan stoffige materialen blijven kleven. Of misschien heb je tijdens je vrije zaterdagavond rode wijn op je bank geknoeid. Veel mensen kijken even snel op het internet en behandelen de vlek vervolgens zelf. Helaas is dit niet altijd een verstandige keuze.

Ook in het geval dat je niet per ongeluk wat hebt laten vallen op je tapijt of meubel kan het zo zijn dat er een reinigingsbeurt nodig is. Door het vele gebruik worden stoffige oppervlaktes na verloop van tijd grauw. Het vuil nestelt zich diep in het materiaal, neem bijvoorbeeld zand, stof en huidschilfers. Het handigste is om een bedrijf het vuil vakkundig en snel te laten verwijderen.

Tapijtenreiniging-Ploeg uit Rhenen maakt jouw meubels en kleden op miraculeuze wijze weer zand- en stofvrij. Zo wordt dofheid tegengegaan en komen de heldere ware kleuren weer naar boven. Met behulp van bijvoorbeeld de sproei-extractiemethode gaan de vakmannen te werk in Rhenen om jouw meubels, vloerbedekking of kleden te reinigen.

Cinco Cleaning
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reinigen in Rhenen

Door veel gebruik worden meubels en tapijten na verloop van tijd wat grauwer van kleur, iets wat je natuurlijk graag wil tegengaan. Ook vlekken zijn uiteraard niet welkom en moeten zo snel mogelijk verwijderd worden. Dit kan of moet vaak met allerlei soorten middeltjes. Het kan daarom veel handiger zijn om Tapijtenreiniging-Ploeg langs te laten komen in Rhenen. Onze experts staan klaar om jou te helpen met het laten verdwijnen van vlekken en andere soorten vuil. Welke taken voeren wij zoal uit? Hieronder staan de behandelingen die wij aanbieden:

 • Vieze geurtjes verwijderen (bijvoorbeeld van braaksel en ontlasting)

Huisdieren en jonge kinderen kunnen nog wel eens voor onprettige verassingen zorgen. Een puppy die zijn behoefte op het tapijt doet of je zoontje die ziek is en per ongeluk op de bank overgeeft, het zijn zaken die bijna niet te voorkomen zijn. En als het dan toch gebeurd is het wel zo fijn dat het ook snel en goed schoongemaakt wordt. Tapijtenreiniging-Ploeg is actief in Rhenen, omgeving en nog vele andere plaatsen.

 • Vlekken verwijderen (bijvoorbeeld van koffie, wijn of bloed)

Sommige drankjes kunnen vervelende vlekken veroorzaken. Als je koffie, wijn en bloedvlekken niet snel genoeg en op de juiste wijze schoonmaakt kan dit tot gevolg hebben dat de vlek er niet meer (geheel) uit gaat. Gelukkig kan Tapijtenreiniging-Ploeg in Rhenen jou te hulp schieten als je in nood zit!

 • Meubelstoffen reinigen

Tapijtenreiniging-Ploeg heeft meer dan voldoende apparaten in Rhenen tot beschikking om verschillende stof- en meubelsoorten grondig te kunnen reinigen. Per materiaal wordt er gekeken naar de beste schoonmaak mogelijkheden: wordt het stomen, het bonnet-systeem of is de sproei-extractie toch de beste optie?

 • Kantoortapijten reinigen

Op kantoor lopen veel mensen, dag in dag uit. Hierdoor krijgt vuil makkelijk de kans zich diep in het tapijt te nestelen. Stof, kruimels en aarde kunnen enigszins met de stofzuiger worden opgezogen, maar de kleinste vuilvezels zitten dieper. Tapijtenreiniging-Ploeg heeft de beste methode om dit vuil op jouw kantoor in Rhenen te verwijderen.

 • Hoteltapijt reinigen

Een plek waar het enorm belangrijk is het tapijt grondig te reinigen is in hotels. De hygiëne moet hier uitstekend zijn en dus is er geen ruimte voor viezigheid. Op tijden dat er weinig gasten aanwezig zijn kunnen wij jouw hotel weer voorzien van schone, frisse vloerbedekking. Zo kunnen gasten weer optimaal genieten van hun verblijf in Rhenen.

 • Vloerkleden reinigen

Onze vloerkledenreinigingsservice verloopt net iets anders dan je van ons gewend bent. Wij bieden een haal- en brengservice aan voor het desbetreffende kleed. Het werkt namelijk het makkelijkst om de kleden in onze werkplaats in Rhenen te reinigen. Doordat wij het vervoer verzorgen heb je hier helemaal geen last van.

Perzische tapijten reinigen in Rhenen

In onze werkplaats kunnen we rustig de tijd nemen om je kleed zo mooi en goed mogelijk te reinigen. Sommige kleden zijn wat verouderd en daardoor stukken kwetsbaarder, neem bijvoorbeeld Perzische tapijten. Deze kleden krijgen daarom ook een bijzondere behandeling. Vaak wordt ervoor gekozen het tapijt met biologische schoonmaakmiddelen en speciale apparatuur te behandelen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de stof wordt behouden. Zo worden wollen kleden gereinigd met een speciaal wol-vriendelijk reinigingsmiddel.

Doordat wij al sinds 1989 actief zijn hebben onze experts de juiste kennis en vaardigheden om ook je duurste en mooiste tapijten vakkundig te kunnen reinigen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er iets fout gaat. Jouw kleed is bij Tapijtenreiniging-Ploeg namelijk altijd veilig.

Haal- en brengservice van Tapijtenreiniging-Ploeg Rhenen

Vloerkleden laten reinigen in Rhenen gaat extra makkelijk met de haal- en brengservice van Tapijtenreiniging-Ploeg. Wij halen jouw kleed bij jou thuis op en maken hem grondig schoon in onze eigen werkplaats. Ook komen wij jouw vloerkleed weer keurig schoon en als nieuw bij jou thuis afleveren als we klaar zijn. Dit alles natuurlijk geheel gratis en voor niets. Dit alles hoort bij onze service die wij jou in Rhenen willen aanbieden.

Op het juiste moment bij jou in Rhenen

Het reinigen van meubels doen wij bij jou thuis in Rhenen. Wij nemen onze reinigingsapparatuur mee naar de locatie, zodat we jouw meubels op de beste manier kunnen behandelen. In overleg met jou wordt de afspraak inplant. Op het afgesproken moment zullen wij langskomen om de desbetreffende meubels grondig te reinigen. In Rhenen zijn we op sommige tijden ook ’s avonds of in het weekend bereikbaar.

Onze service gratis uitproberen?

Heb je last van een vlek en bent u enorm benieuwd naar de magie van onze apparatuur? Bij Tapijtenreiniging-Ploeg Rhenen bieden wij de mogelijkheid om eerst met eigen ogen de wonderen van onze reinigingsmethoden te bekijken: wij reinigen namelijk eerst een klein stukje. Ben je daarna nou niet overtuigd van onze reiniging? Geen probleem, je hoeft ons niets te betalen! Dat noemen wij service.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Je vindt je tapijtreiniging specialist in Rhenen eenvoudig door hierboven je gegevens in te vullen. Met een muisklik wordt je aanvraag verstuurd naar onze partners van Cinco Cleaning B.V. Geef ook alvast een beschrijving mee van de soort klus en de omvang, zodat we je gratis een geschikte offerte kunnen toesturen. Tapijtreiniging-ploeg staat in Rhenen voor je klaar!

Wat Tapijtenreiniging-Ploeg jou biedt

Er zijn natuurlijk al meer dan voldoende goede redenen gegeven waarom je voor Tapijtenreiniging-Ploeg Rhenen zou moeten kiezen. Om ons nog verder van onze concurrenten te scheiden zetten we onze grootste pluspunten even op een rijtje voor jou. Zo kan je een weloverwogen keuze maken. Ook kan je eerlijke klantenbeoordeling vinden op onze website.

 • Bij jou thuis reinigen

Door onze aan-huis-reinigingsmethode bieden wij een supersnelle en effectieve schoonmaakservice aan.

 • Veel ervaring

Wij zijn al jaren actief in de schoonmaakbranche en beschikken dus over een uitgebreide kennis van schoonmaakmethoden en middelen. Wij weten op welke manieren verschillende stoffen gereinigd moeten worden. Door onze ervaring is er geen kans op reinigingsfouten en is jouw meubel of vloerkleed dus in goede handen bij Tapijtenreiniging-Ploeg Rhenen.

 • Biologische schoonmaakmiddelen

Het gebruik van verkeerd schoonmaakmiddel kan stof aantasten. Het is daarom enorm belangrijk dat er een goed reinigingsmiddel gebruikt wordt, daarom gebruiken wij enkel biologische schoonmaakmiddelen. Een mooie bijkomende zaak daarbij is dat deze middelen het milieu niet schaden. Het is dus veilig voor kinderen, huisdieren en planten.

 • 100% eerlijk

Onze specialisten weten alles af van het reinigen van meubels en tapijten. Maar in het geval dat wij verwachten een vlek niet te kunnen laten verdwijnen, adviseren wij om het zelf te reinigen. Bij Tapijtenreiniging-Ploeg Rhenen verkopen we namelijk ook de biologische schoonmaakmiddelen die we zelf gebruiken.

 • Proefreiniging in Rhenen

Mocht je nog niet volledig vertrouwen hebben in onze reinigingsmethoden, dan kan je bij ons een klein stukje laten proef reinigen. Wij doen dit gratis en voor niets om jou te laten zien hoe effectief onze schoonmaakbeurten zijn.

 • Heldere afspraken

Werk, school en andere zaken die je op een dag te doen hebt: wij houden er rekening mee! Tapijtenreiniging-Ploeg in Rhenen weet als geen ander dat een strakke planning erg belangrijk is. Daarom komen wij op de gewenste dag, om de gewenste tijd bij jou aan huis. Als wij onderweg vertraging oplopen laten wij dit zo spoedig mogelijk weten.

 • De reinigingsbeurt

Om jou nog meer tijd te besparen reinigen wij vloerkleden in onze werkplaats in Rhenen. Hier hebben we alle ruimte, middelen en apparatuur die er nodig zijn om jouw kleed weer zo gloednieuw te laten lijken. Op deze manier hoef je gedurende het reinigen niet thuis aanwezig te zijn.

 • Scherpe prijzen

Door onze ervaring hebben we een uitgebreid klantenbestand. Bovendien bevorderd mond-tot-mondreclame dit proces. Hierdoor kunnen we onze prijzen scherp houden en betaal je nooit te veel. Meer informatie kan je terugvinden op onze website.

Hoeveel kost onze reiniging in %plaats%?

Onze tarieven verschillen per schoonmaakmethode en oppervlakte van het desbetreffende meubel of vloerkleed. Met behulp van dieptereiniging kunnen wij ervoor zorgen dat jouw tapijt er weer zo goed als nieuw uit komt te zien. Andere schoonmaakmethoden die wij gebruiken zijn sproei-extractie en stomen. Geloof je nog niet in onze reinigingskunsten? De service van Tapijtenreiniging-Ploeg Rhenen biedt elke klant een gratis proefreiniging aan.
De uiteindelijke kosten die je kwijt bent voor de grondige reiniging kan je vinden op onze tarievenkaart. Wij bieden uiteraard een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Je meubels of tapijt laten reinigingen bij Tapijtenreiniging-Ploeg Rhenen is daarom altijd een goede keuze!

Contact

Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden? Of heb je andere vragen aan ons? Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Wij zijn ook bereikbaar per telefoon en e-mail. Wij hopen jou snel van dienst te kunnen zijn!

 • mevrouw
  "Gezellig feestje gehad, maar helaas hield onze bank er een aantal enorme vlekken aan over. Zelf reinigen durfden we niet aan, daarom dus een aanvraag gedaan via jullie. Dat is ons prima bevallen en de bank is weer mooi schoon."

  Mevr. Schenkel uit Vianen

 • meneer
  "Ons tapijt is alweer jaren oud maar we kunnen er geen afscheid van nemen. Daarom ervoor gekozen om het te laten reinigen om het weer een frisse look te geven. Uiteindelijk is dat prima gelukt dankzij jullie bedrijf."

  Dhr. Nieuwstraten uit Duiven

 • mijnheer
  "Ik zocht iemand die mijn tapijt kon reinigen voor een schappelijke prijs. Bij jullie is me dat zeker niet tegengevallen. Ook over de snelheid van jullie service was ik blij verrast. Erg tevreden!"

  Dhr. Hondeveld uit Enschede

tapijtreiniger