MEUBELREINIGING

Je meubels zorgen ervoor dat je je helemaal thuis voelt in je woning. Wie kijkt er na een lange dag niet uit om ontspannen weg te zakken in die comfortabele leunstoel? Meubels zijn er om intensief gebruikt te worden, maar dat betekent ook dat ze na verloop van tijd vuil worden. Gelukkig kun je in zo’n geval een beroep doen op onze specialisten in meubelreiniging.

BEL ONS VRIJBLIJVEND op 088 - 11 55 614
LANDELIJK NETWERK wij helpen je overal
SNELLE SERVICE je tapijt is zo weer schoon

Professionele meubelreiniging

Het is in de meeste gevallen aan te raden om je meubels door een professional te laten reinigen. Veel meubels zijn vervaardigd van dure kwaliteitsmaterialen, waarvoor talloze reinigingsmiddelen beschikbaar zijn. Wanneer je de verkeerde reinigingsmiddelen gebruikt, beschadig je mogelijk je dierbare meubels. Een professionele meubelreiniger weet precies welke reinigingsmiddelen wel of niet geschikt zijn voor jouw stoelen of banken. Hij laat alle soorten vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Alles soorten meubelreiniging

Wij zijn je graag van dienst met alle soorten meubelreiniging, waaronder:

  • Leren meubels reinigen
  • Wasbehandeling leren meubels
  • Reinigen overige meubelstoffen
  • Meubelstofferingen impregneren
  • Onderhoud en herstel houten meubels
  • Houtworm bestrijden

Effectieve en veilige werkwijze

We beschikken over een landelijk netwerk van professionele en gecertificeerde meubelreinigers die binnen no-time voor jou klaar staan. Zij werken uitsluitend met veilige reinigingsmethodes voor mens en dier en met de modernste apparatuur. Je kunt van onze vakmensen uiterste zorgvuldigheid en klantvriendelijkheid verwachten. Als extra zekerheid bieden we je ook de beste garanties op jouw klus.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Voor tapijt- en meubelreiniging ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan garant voor vakmanschap tegen een scherpe prijs. Neem contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Geef de opdracht zo specifiek mogelijk weer en wij sturen je gratis een prijsopgave op.