Kantoor schoonmaakservice

088-1155614

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*

Kantoor schoonmaakservice

Een schone en nette werkplek is essentieel voor de productiviteit en het welzijn van werknemers. Stof, vuil en allergenen kunnen zich ophopen in meubels en vloerbedekking, wat niet alleen de uitstraling van je kantoor beïnvloedt, maar ook de gezondheid van je team. Onze gespecialiseerde reinigingsservice voor zitbanken, fauteuils, bureaustoelen, vergaderstoelen, tapijten, gordijnen en vitrages zorgt voor een hygiënische en uitnodigende werkomgeving.

Zitbanken en fauteuils weer als nieuw

Comfortabele zitgelegenheden in ontvangstruimtes en lounges zijn het visitekaartje van je bedrijf. Onze dieptereiniging verwijdert vlekken en geurtjes, waardoor je zitbanken en fauteuils weer fris en uitnodigend zijn.

Stoelen vlekkeloos schoon

Veelgebruikte bureaustoelen en vergaderstoelen kunnen er na verloop van tijd minder uitnodigend uitzien. Onze grondige reiniging revitaliseert deze essentiële kantooritems, zodat ze er weer professioneel uitzien.

Tapijtreiniging voor een frisse uitstraling

Een schoon tapijt is fundamenteel voor een net kantoor. Onze gespecialiseerde reinigingstechnieken verwijderen diepgeworteld vuil en vlekken, waardoor je kantoorruimte een frisse en schone uitstraling krijgt.

Gordijnen en vitrages: licht en luchtig

Gordijnen en vitrages kunnen stof en vuil verzamelen, wat de luchtkwaliteit en het binnenklimaat beïnvloedt. Onze reinigingsservice zorgt ervoor dat deze weer schoon en fris zijn, wat bijdraagt aan een prettige lichtinval en atmosfeer.

Een schone werkplek wordt zeer gewaardeerd

  "Na het inschakelen van de tapijt- en meubelreinigingsservice voor ons kantoor ben ik zeer tevreden over het resultaat. Het team was flexibel en kon buiten onze kantooruren om werken, waardoor onze dagelijkse werkzaamheden niet verstoord werden. Onze zitbanken, fauteuils en bureaustoelen zien er weer fris en uitnodigend uit, en het tapijt voelt weer als nieuw aan. Ook de gordijnen en vitrages zijn grondig gereinigd, wat de algehele sfeer in ons kantoor heeft opgefrist. Het professionalisme en de efficiëntie van het team waren indrukwekkend. Deze service heeft zeker bijgedragen aan een aangenamere werkomgeving en ik zou het iedereen aanraden die zijn kantoorruimte wil verfrissen."
tapijt-reiniging
 • 100% vieze geurverwijderering

  Wij verwijderen geuren, urine en bacteriën.

 • Tevredenheidsgarantie

  Niet tevreden? We lossen het snel op.

 • Wij scoren een 9.5

  Klanten beoordelen ons met een 9,5! 

 • CO2-neutraal Reinigen

  Wij reinigen CO2-neutraal.

 • Bij jou

  Meubels en tapijt reinigen we op locatie.

 • Gratis Haal- en Brengservice

  Onze chauffeurs zijn ook adviseurs.

Recensies

Mevr. Oversteeg

19.05.2024
Veenwouden

Prima reinigingskwaliteit van onze meubels en erg snel op locatie. Had iets meer aandacht voor detail verwacht. Al met al wel tevreden.

 
Mevr. Lamotte
16.05.2024
Zuidhorn

Goede ervaring, onze gestoffeerde stoelen zijn weer helder van kleur. Vriendelijk team, maar afwerking had iets netter gekund.

 
Dhr. Lips
16.05.2024
Stein

Topwerk geleverd op onze tapijten, ze zijn weer als nieuw. Team was professioneel, maar iets meer glimlach had gemogen.

 
Mevr. Verhaar
15.05.2024
Ede

Banken zijn zorgvuldig gereinigd, resultaat is uitstekend. Service was goed, ik kom zeker terug.

 
Dhr. Heijmans
12.05.2024
Elburg

Efficiënt en grondig, mijn tapijten zijn diep gereinigd. Afspraak was zo gemaakt, team was op tijd en zeer professioneel.

 
Mevr. Meeusen
05.05.2024
Hulst

Uitstekende schoonmaak en service. Onze banken zijn weer als nieuw. Vlotte en vriendelijke medewerkers. Prijs-kwaliteitverhouding is top!

 
Scroll naar boven