TAPIJTREINIGING IN Heiloo

Op zoek naar een professionele tapijtreiniger of meubelreiniger? Die vind je in de buurt van Heiloo eenvoudig via Tapijtreiniging-ploeg. Of het nou gaat om een wijnvlek, of ander hardnekkig vuil; dankzij onze vakmannen is je tapijt gauw weer schoon!

BEL ONS VRIJBLIJVEND op 088 - 11 55 614
LANDELIJK NETWERK wij helpen je overal
SNELLE SERVICE je tapijt is zo weer schoon
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meubels en Tapijtenreiniging Heiloo

Houd jij ook niet van schoonmaken? Dat is niet vreemd, niet iedereen is een schoonmaakkoning(in). Honden, katten en kinderen zijn goed in knoeien, maar volwassenen kunnen er ook zeker wat van. Eten gemorst op de witte bank? Of een vloerkleed vol dierenharen? Internet kan er eventueel bij helpen, maar vaak is een reiniging laten uitvoeren door de specialist de beste keuze.

Zonder morsende wezens kan het ook het geval zijn dat je vloerkleed er wat doffer uit gaat zien. Dit komt door vuil dat tussen de draden van je vloerkleed gaat zitten. Zand, stof en huidschilfers vallen in eerste instantie niet op, maar kunnen de ware kleuren van je kleed dus veranderen. Het is daarom belangrijk om je kleed om de zoveel tijd te laten reinigen in Heiloo.

De specialisten van Tapijtenreiniging-Ploeg staan in Heiloo klaar om jouw kleed te reinigen in onze werkplaats. Met onze apparatuur zorgen we ervoor dat de prachtige kleuren weer naar voren komen. Ook zorgt het gebruik van biologische schoonmaakmiddelen ervoor dat de kwaliteit van de desbetreffende vloerkleden behouden wordt.

Betrouwbare tapijtreiniging

Neem je via deze website een tapijtreiniging specialist uit Heiloo bij de hand, dan weet je zeker dat je te maken hebt met een betrouwbare vakman. Wij werken namelijk intensief samen met Cinco Cleaning B.V., een betrouwbare partner die jarenlange ervaring heeft in zijn vakgebied. Dit is een belangrijk gegeven, want dit betekent dat je kunt vertrouwen op:

 • Gecontroleerde vakkundigheid
 • Klantvriendelijke benadering
 • Prima garantievoorwaarden
 • Voordelige tarieven

De reinigingsservice van Tapijtenreiniging-Ploeg

Tapijten gaan helaas niet voor eeuwig mee, maar meerdere mensenlevens lang is zeker haalbaar. Door kleden goed te onderhouden en af en toe grondig te reinigen blijft de stof mooi en kleurrijk. Over zo’n lange periode gebeurt het natuurlijk meerdere malen dat er een vlek in het kleed ontstaat. Het is zeker geen slecht idee om je vloerkleed dan bij Tapijtenreiniging-Ploeg in Heiloo schoon te laten maken. Elke soort vlek weten onze specialisten met de juiste middelen en methode aan te pakken. De soorten behandelingen die Tapijtenreiniging-Ploeg verzorgt staan hieronder op een rijtje:

 • Vervelende geurtjes verwijderen (bijvoorbeeld door overgeef of dieren)

Het leven gaat niet over rozen en niet alles ruikt dan ook altijd even lekker. Kinderen en dieren kunnen wel eens een ongelukje hebben en ervoor zorgen dat er vieze geurtjes in bijvoorbeeld je tapijt terechtkomen. Om dit zo snel en goed mogelijk te verwijderen kan je ervoor kiezen Tapijtenreiniging-Ploeg in te schakelen. Wij reinigen in Heiloo en nog veel meer locaties in Nederland.

 • Vlekken eruit halen (bijvoorbeeld van koffie, thee of rode wijn)

De ene vlek is hardnekkiger dan de ander, maar één ding hebben ze gemeen: vlekken moet snel en goed verwijderd worden. Tapijtenreiniging-Ploeg Heiloo kan je hierbij helpen! Om te voorkomen dat vlekken er niet meer (helemaal) uitgaan moet er snel gehandeld worden. Bovendien hebben onze specialisten beschikking over de juiste kennis, apparatuur en schoonmaakmiddelen.

 • Het reinigen van meubelstoffen

In Heiloo beschikken wij van Tapijtenreiniging-Ploeg over verschillende schoonmaakapparatuur. Wij kennen vele reinigingsmethode om verschillende meubelsoorten grondig schoon te kunnen maken. Afhankelijk van de stof wordt er besloten welke methode er gebruikt gaat worden: stomen, het bonnet-systeem of de sproei-extractie.

 • Het reinigen van kantoortapijten

Op kantoren komen veel mensen over de vloer, maar of dit nou klanten of collega’s zijn, iedereen brengt vuil mee naar binnen. Kruimels van broodjes en aarde van buiten nestelen zich in de kantoortapijten. Het is daarom verstandig om regelmatig de stofzuiger erbij te pakken. De schoonmaakmethoden van Tapijtenreiniging-Ploeg Heiloo zijn zeer effectief en reinigen tot de diepste vezels van het tapijt.

 • Het reinigen van hoteltapijten

Hotelgasten worden alsmaar kritischer en het is dan ook een harde eis dat de kamers, gangen en gemeenschappelijke ruimtes goed schoon zijn. Om de gezondheid van gasten te waarborgen moeten hoteleigenaren zich strikt aan de hygiënevoorschriften houden. Het is belangrijk dat gasten zorgeloos van hun verblijf in Heiloo kunnen genieten.

 • Het reinigen van vloerkleden

Om het lekker makkelijk te maken voor jouw als klant maar ook voor onszelf, reinigen wij vloerkleden in onze werkplaats in Heiloo. Hier hebben wij al onze reinigingsapparatuur en schoonmaakmiddelen liggen, zodat we jouw kleed zo goed mogelijk kunnen reinigen. Wij komen het desbetreffende kleed bij jou thuis ophalen en na afloop thuisbrengen.

Kwetsbare kleden reinigen: Perzische tapijten

Het reinigen van vloerkleden is een werkzaamheid die soms met extra veel voorzichtigheid moet worden uitgevoerd. Bij een kleed dat verouderd is kan het zo zijn dat reinigen het kleed er niet mooier uit laat zien, maar dat de stof juist kapot gaat. Tapijtenreiniging-Ploeg Heiloo heeft daarom ook een andere reinigingsmethode ontwikkeld voor kwetsbare kleden als Perzische tapijten. Door het gebruik van biologische schoonmaakmiddelen en speciaal aangeschafte apparatuur kan de prachtige uitstraling van de stof worden behouden.

Wij hebben jarenlange ervaring en weten dus als de beste hoe we met verouderde kleden moeten omgaan. Deze reinigingsbeurten worden veelal door specialisten van Tapijtenreiniging-Ploeg uitgevoerd. Vloerkleden zijn bij ons in Heiloo dan ook altijd in goede handen.

Onze service in Heiloo

Tapijtenreiniging-Ploeg weet als geen ander dat een goede, snelle service in Heiloo enorm belangrijk is. Dat proberen wij te bereiken met onze haal- en brengservice. Hierdoor hoef je in de tussentijd dat wij bezig zijn ook niet thuis aanwezig te zijn. Wij leveren het kleed weer gereinigd bij jou thuis af als we klaar zijn. Wat kost dat brengen en halen dan allemaal? Helemaal niets! Dat is de service van Tapijtenreiniging-Ploeg in Heiloo.

Jouw afspraak met Tapijtenreiniging-Ploeg

Niets is vervelender dan de hele dag thuis moeten zijn omdat er een bedrijf langs moet komen. Wij houden hier rekening mee en komen bij jou langs op het afgesproken moment. Onze reinigingsapparatuur en schoonmaakmiddelen nemen wij mee naar jouw huis in Heiloo, om zo gemakkelijk thuis de meubels te kunnen reinigen. Wil je gebruik maken van onze diensten rond de avonduren? Neem contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Gratis proefreiniging in Heiloo

Eerst zien en dan geloven? Bij Tapijtenreiniging-Ploeg doen wij hier niet moeilijk over! We reinigen eerst een klein gedeelte van je kleed bij jou thuis in Heiloo. Je kunt vervolgens zelf bekijken of je tevreden bent met het behaalde resultaat. Zo niet, dan laten we het hierbij en hoef je niets te betalen. Tevreden? Dan kunnen we direct een complete reiniging voor je uitvoeren. Dat is pas echte service!

De kosten van een reinigingsbeurt in Heiloo

De kosten van een reinigingsbeurt zijn afhankelijk van de grootte van het stofoppervlak, de reinigingsmethode en het gebruikte schoonmaakmiddel. Hoe groter en lastiger te behandelen de stof is, hoe hoger onze tarieven zullen uitvallen. Wij maken onder andere gebruik van dieptereiniging, sproei-extractie en stomen. Wil je eerst zien hoe wij te werk gaan? Dat kan! Tapijtenreiniging-Ploeg biedt namelijk een gratis proefreiniging aan!

Op de tarievenkaart van Tapijtenreiniging-Ploeg Heiloo heb je een duidelijk overzicht van de mogelijke kosten. Wij bieden kwalitatief zeer goede reinigingsbeurten aan en je betaalt dan ook nooit te veel bij ons. Laat je tapijt of meubel dus reinigen bij Tapijtenreiniging-Ploeg!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

We verzekeren je dat het zeker de moeite waard is om de hulp van een ervaren tapijtreiniging expert in te schakelen. Het wordt een veel duurder grapje wanneer je zelf aan het boenen en poetsen slaat en je tapijt beschadigd raakt. Het reinigen van je tapijt door onze experts is zo gebeurd en pakt voordeliger uit dan je misschien denkt. Vul hiernaast het contactformulier in en wij sturen je zo spoedig mogelijk een geschikte offerte toe. Onze specialisten uit Heiloo helpen je graag!

De kwaliteiten van Tapijtenreiniging-Ploeg

Het kiezen voor Tapijtenreiniging-Ploeg Heiloo is altijd je beste keus, maar waarom? Wat maakt ons beter dan onze concurrenten? Er zijn al meerdere kwaliteiten van ons bedrijf benoemd, maar daar houdt het nog niet op. We zetten ze allemaal voor je op een rijtje:

 • Reinigingsbeurt aan huis

Wij bieden perfecte service aan jou aan: het aan huis reinigen van meubels. Je hoeft je stoelen en bank dus nergens naartoe te brengen, wij komen gewoon thuis langs.

 • Jarenlange ervaring in Heiloo

Onze specialisten in Heiloo zijn al sinds 1999 actief in de reinigingsbranche en hebben dus alle verstand van schoonmaakmethoden. Zij weten exact hoe een stof moet worden gereinigd en met welk schoonmaakmiddel. Elk vloerkleed kan dus op de juiste manier worden behandeld door Tapijtenreiniging-Ploeg in Heiloo.

 • Duurzaam reinigen

Om de kwaliteit van kleden en meubels te behouden, en het milieu te spekken, maken wij gebruik van biologische schoonmaakmiddelen. Sommige chemicaliën in schoonmaakmiddelen kunnen stoffen namelijk aantasten. Dit wil je natuurlijk koste wat het kost voorkomen, daarom reinigen wij duurzaam.

 • Wij zijn eerlijk

De ene vlek is groter en heftiger dan de ander, en het zal je dan ook niet verbazen dat niet iedere vlek te verwijderen is. Als wij zien dat een vlek zo intens is dat wij verwachten hem niet te kunnen laten verdwijnen, kiezen wij ervoor dit door te communiceren aan jou. Zo kun je zelf bepalen of je het toch nog door ons wil laten proberen of ervoor kiest de vlek zelf aan te pakken.

 • Gratis proefreiniging

Om met eigen ogen te zien wat het wonderbaarlijke effect is van onze meubel- en tapijtreinigingsmethoden reinigen we voor jou gratis een klein stukje stof. Ben je tevreden? In dat geval reinigen wij je gehele vloerkleed en/of meubel. Zo weet je dat je waarde voor je geld krijgt!

 • Duidelijke afspraken

Afspraken die niet nagekomen worden zijn de meest frustrerende momenten, daarom zijn wij altijd stipt op tijd! Als we afspreken om er om twee uur te zijn, dan doen we er ook alles aan om er om twee uur te zijn. Mochten we toch een vertraging van enkele minuten oplopen dan is dit natuurlijk met goede reden. We laten dit uiteraard zo spoedig mogelijk aan jou weten.

 • De reiniging in Heiloo

Meubels reinigen wij bij jou thuis en vloerkleden maken wij in onze werkplaats in Heiloo schoon. Doordat we hier alle ruimte hebben vindt het reinigen op een zeer effectieve manier plaats. Bovendien hoeven we niet met apparatuur te sjouwen.

 • Je betaalt nooit te veel

Dankzij ons uitgebreide klantenbestand is het mogelijk onze prijzen laag te houden, maar niet onbetrouwbaar laag. Doordat onze klanten ons aanbevelen bij vrienden en familie blijft onze klantenkring maar groeien. Benieuwd naar onze prijzen? Bekijk onze tarievenkaart op de website!

tapijtreiniger
 • mijnheer
  "Na verloop van tijd had ons tapijt geen frisse uitstraling meer. Dankzij de tapijtreiniging specialist, die we via jullie hebben gecontacteerd, kunnen we weer jaren vooruit! Ons tapijt straalt weer en is als nieuw."

  Dhr. Scharroo uit Weesp

 • mevrouw
  "Gezellig feestje gehad, maar helaas hield onze bank er een aantal enorme vlekken aan over. Zelf reinigen durfden we niet aan, daarom dus een aanvraag gedaan via jullie. Dat is ons prima bevallen en de bank is weer mooi schoon."

  Mevr. Oennen uit Enschede

 • meneer
  "Onze leren meubels moesten opnieuw in de was worden gezet, een klusje die we liever door een vakman lieten doen. Dat is een goede keuze gebleken. Voor een zacht prijsje zien onze meubels er weer uit om door een ringetje te halen."

  Dhr. Aalts uit Elburg