TAPIJTREINIGING IN Heemstede

Vlekken in je tapijt? Vuil in je vloerbedekking? Viezigheid op je meubels? Geen paniek, bij Tapijtreiniging-ploeg ben je onbetwist aan het juiste adres. Neem contact met ons op en ervaar de vakkundigheid van onze professionele tapijtreinigers uit de regio Heemstede.

BEL ONS VRIJBLIJVEND op 088 - 11 55 614
LANDELIJK NETWERK wij helpen je overal
SNELLE SERVICE je tapijt is zo weer schoon

Meubel- en tapijtreiniging

Tapijten, vloerkleden en meubels kunnen snel vies raken. Misschien heb je wel huisdieren thuis, die laten vaak haren achter die aan stoffige materialen blijven kleven. Of heb je tijdens je vrije zaterdagavond rode wijn op je bank geknoeid? Veel mensen kijken even snel op het internet en behandelen de vlek vervolgens zelf. Helaas is dit niet altijd een verstandige keuze.

Ook in het geval dat je niet per ongeluk wat hebt laten vallen op je tapijt of meubel kan het zo zijn dat er een reinigingsbeurt nodig is. Door het vele gebruik worden stoffige oppervlaktes na verloop van tijd grauw. Het vuil nestelt zich diep in het materiaal, neem bijvoorbeeld zand, stof en huidschilfers. Het handigste is om een bedrijf het vuil vakkundig en snel te laten verwijderen.

Tapijtenreiniging-Ploeg uit Heemstede maakt jouw meubels en kleden op miraculeuze wijze weer zand- en stofvrij. Zo wordt dofheid tegengegaan en komen de heldere ware kleuren weer naar boven. Met behulp van bijvoorbeeld de sproei-extractiemethode gaan de vakmannen te werk in Heemstede om jouw meubels, vloerbedekking of kleden te reinigen.

Schone tapijten

Hoe komt het toch dat je in woningen in Heemstede bijna overal superschone tapijten ziet? Dat komt omdat al veel mensen onze werkwijze hebben ontdekt. Ontdek het nu zelf door via deze website gemakkelijk een goede tapijtreiniging professional bij je in de buurt in te schakelen. En met een goede professionals bedoelen we hier vakkundige tapijtreiniging experts die jarenlange ervaring hebben in hun vakgebied. Zo geniet je van voordelen als:

 • Ultiem vakwerk
 • Klantvriendelijke benadering
 • 100% betrouwbaarheid
 • Voortreffelijke garanties
 • Gunstige tarieven
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De reinigingsservice van Tapijtenreiniging-Ploeg

Tapijten gaan helaas niet voor eeuwig mee, maar meerdere mensenlevens lang is zeker haalbaar. Door kleden goed te onderhouden en af en toe grondig te reinigen blijft de stof mooi en kleurrijk. Over zo’n lange periode gebeurt het natuurlijk meerdere malen dat er een vlek in het kleed ontstaat. Het is zeker geen slecht idee om je vloerkleed dan bij Tapijtenreiniging-Ploeg in Heemstede schoon te laten maken. Elke soort vlek weten onze specialisten met de juiste middelen en methode aan te pakken. De soorten behandelingen die Tapijtenreiniging-Ploeg verzorgt staan hieronder op een rijtje:

 • Vervelende geurtjes verwijderen (bijvoorbeeld door overgeef of dieren)

Het leven gaat niet over rozen en niet alles ruikt dan ook altijd even lekker. Kinderen en dieren kunnen wel eens een ongelukje hebben en ervoor zorgen dat er vieze geurtjes in bijvoorbeeld je tapijt terechtkomen. Om dit zo snel en goed mogelijk te verwijderen kan je ervoor kiezen Tapijtenreiniging-Ploeg in te schakelen. Wij reinigen in Heemstede en nog veel meer locaties in Nederland.

 • Vlekken eruit halen (bijvoorbeeld van koffie, thee of rode wijn)

De ene vlek is hardnekkiger dan de ander, maar één ding hebben ze gemeen: vlekken moet snel en goed verwijderd worden. Tapijtenreiniging-Ploeg Heemstede kan je hierbij helpen! Om te voorkomen dat vlekken er niet meer (helemaal) uitgaan moet er snel gehandeld worden. Bovendien hebben onze specialisten beschikking over de juiste kennis, apparatuur en schoonmaakmiddelen.

 • Het reinigen van meubelstoffen

In Heemstede beschikken wij van Tapijtenreiniging-Ploeg over verschillende schoonmaakapparatuur. Wij kennen vele reinigingsmethode om verschillende meubelsoorten grondig schoon te kunnen maken. Afhankelijk van de stof wordt er besloten welke methode er gebruikt gaat worden: stomen, het bonnet-systeem of de sproei-extractie.

 • Het reinigen van kantoortapijten

Op kantoren komen veel mensen over de vloer, maar of dit nou klanten of collega’s zijn, iedereen brengt vuil mee naar binnen. Kruimels van broodjes en aarde van buiten nestelen zich in de kantoortapijten. Het is daarom verstandig om regelmatig de stofzuiger erbij te pakken. De schoonmaakmethoden van Tapijtenreiniging-Ploeg Heemstede zijn zeer effectief en reinigen tot de diepste vezels van het tapijt.

 • Het reinigen van hoteltapijten

Hotelgasten worden alsmaar kritischer en het is dan ook een harde eis dat de kamers, gangen en gemeenschappelijke ruimtes goed schoon zijn. Om de gezondheid van gasten te waarborgen moeten hoteleigenaren zich strikt aan de hygiënevoorschriften houden. Het is belangrijk dat gasten zorgeloos van hun verblijf in Heemstede kunnen genieten.

 • Het reinigen van vloerkleden

Om het lekker makkelijk te maken voor jouw als klant maar ook voor onszelf, reinigen wij vloerkleden in onze werkplaats in Heemstede. Hier hebben wij al onze reinigingsapparatuur en schoonmaakmiddelen liggen, zodat we jouw kleed zo goed mogelijk kunnen reinigen. Wij komen het desbetreffende kleed bij jou thuis ophalen en na afloop thuisbrengen.

Perzische tapijten reinigen in Heemstede

In onze werkplaats kunnen we rustig de tijd nemen om je kleed zo mooi en goed mogelijk te reinigen. Sommige kleden zijn wat verouderd en daardoor stukken kwetsbaarder, neem bijvoorbeeld Perzische tapijten. Deze kleden krijgen daarom ook een bijzondere behandeling. Vaak wordt ervoor gekozen het tapijt met biologische schoonmaakmiddelen en speciale apparatuur te behandelen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de stof wordt behouden. Zo worden wollen kleden gereinigd met een speciaal wol-vriendelijk reinigingsmiddel.

Doordat wij al sinds 1989 actief zijn hebben onze experts de juiste kennis en vaardigheden om ook je duurste en mooiste tapijten vakkundig te kunnen reinigen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er iets fout gaat. Jouw kleed is bij Tapijtenreiniging-Ploeg namelijk altijd veilig.

Onze service in Heemstede

Tapijtenreiniging-Ploeg weet als geen ander dat een goede, snelle service in Heemstede enorm belangrijk is. Dat proberen wij te bereiken met onze haal- en brengservice. Hierdoor hoef je in de tussentijd dat wij bezig zijn ook niet thuis aanwezig te zijn. Wij leveren het kleed weer gereinigd bij jou thuis af als we klaar zijn. Wat kost dat brengen en halen dan allemaal? Helemaal niets! Dat is de service van Tapijtenreiniging-Ploeg in Heemstede.

Op het juiste moment bij jou in Heemstede

Het reinigen van meubels doen wij bij jou thuis in Heemstede. Wij nemen onze reinigingsapparatuur mee naar de locatie, zodat we jouw meubels op de beste manier kunnen behandelen. In overleg met jou wordt de afspraak inplant. Op het afgesproken moment zullen wij langskomen om de desbetreffende meubels grondig te reinigen. In Heemstede zijn we op sommige tijden ook ’s avonds of in het weekend bereikbaar.

Gratis proefreiniging in Heemstede

Eerst zien en dan geloven? Bij Tapijtenreiniging-Ploeg doen wij hier niet moeilijk over! We reinigen eerst een klein gedeelte van je kleed bij jou thuis in Heemstede. Je kunt vervolgens zelf bekijken of je tevreden bent met het behaalde resultaat. Zo niet, dan laten we het hierbij en hoef je niets te betalen. Tevreden? Dan kunnen we direct een complete reiniging voor je uitvoeren. Dat is pas echte service!

De kosten van een reinigingsbeurt in Heemstede

De kosten van een reinigingsbeurt zijn afhankelijk van de grootte van het stofoppervlak, de reinigingsmethode en het gebruikte schoonmaakmiddel. Hoe groter en lastiger te behandelen de stof is, hoe hoger onze tarieven zullen uitvallen. Wij maken onder andere gebruik van dieptereiniging, sproei-extractie en stomen. Wil je eerst zien hoe wij te werk gaan? Dat kan! Tapijtenreiniging-Ploeg biedt namelijk een gratis proefreiniging aan!

Op de tarievenkaart van Tapijtenreiniging-Ploeg Heemstede heb je een duidelijk overzicht van de mogelijke kosten. Wij bieden kwalitatief zeer goede reinigingsbeurten aan en je betaalt dan ook nooit te veel bij ons. Laat je tapijt of meubel dus reinigen bij Tapijtenreiniging-Ploeg!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Weg met die vlekken! Wie wil er niet zo snel mogelijk van af? Vul daarom hierboven meteen het contactformulier in met je persoonlijke gegevens en vlekkenverwijderklus. Je ontvangt dan gratis zo snel mogelijk een offerte op maat van de ervaren tapijtreiniging experts van onze partner Cinco Cleaning B.V. in de regio Heemstede.

 • meneer
  "De vloerbedekking in ons kantoorpand was na verloop van tijd erg dof geworden. Daarom wilden we het in ons hele gebouw laten reinigen. Een grote klus, maar Tapijtreiniging-Ploeg wist er wel raad mee."

  Dhr. Lommert uit Duiven

 • mijnheer
  "Ik zocht iemand die mijn tapijt kon reinigen voor een schappelijke prijs. Bij jullie is me dat zeker niet tegengevallen. Ook over de snelheid van jullie service was ik blij verrast. Erg tevreden!"

  Dhr. Doesburg uit Wijchen

 • mevrouw
  "Ik had per ongeluk een glas wijn laten vallen op ons nieuwe tapijt. Alles geprobeerd, maar ik kreeg hem er gewoon niet volledig uit. Gelukkig wist de vakman van Tapijtreiniging-ploeg er wel raad mee. Nu is er niets meer te zien!"

  Mevr. Holthuis uit Groenlo

tapijtreiniger

Wat Tapijtenreiniging-Ploeg jou biedt

Er zijn natuurlijk al meer dan voldoende goede redenen gegeven waarom je voor Tapijtenreiniging-Ploeg Heemstede zou moeten kiezen. Om ons nog verder van onze concurrenten te scheiden zetten we onze grootste pluspunten even op een rijtje voor jou. Zo kan je een weloverwogen keuze maken. Ook kan je eerlijke klantenbeoordeling vinden op onze website.

 • Bij jou thuis reinigen

Door onze aan-huis-reinigingsmethode bieden wij een supersnelle en effectieve schoonmaakservice aan.

 • Veel ervaring

Wij zijn al jaren actief in de schoonmaakbranche en beschikken dus over een uitgebreide kennis van schoonmaakmethoden en middelen. Wij weten op welke manieren verschillende stoffen gereinigd moeten worden. Door onze ervaring is er geen kans op reinigingsfouten en is jouw meubel of vloerkleed dus in goede handen bij Tapijtenreiniging-Ploeg Heemstede.

 • Biologische schoonmaakmiddelen

Het gebruik van verkeerd schoonmaakmiddel kan stof aantasten. Het is daarom enorm belangrijk dat er een goed reinigingsmiddel gebruikt wordt, daarom gebruiken wij enkel biologische schoonmaakmiddelen. Een mooie bijkomende zaak daarbij is dat deze middelen het milieu niet schaden. Het is dus veilig voor kinderen, huisdieren en planten.

 • 100% eerlijk

Onze specialisten weten alles af van het reinigen van meubels en tapijten. Maar in het geval dat wij verwachten een vlek niet te kunnen laten verdwijnen, adviseren wij om het zelf te reinigen. Bij Tapijtenreiniging-Ploeg Heemstede verkopen we namelijk ook de biologische schoonmaakmiddelen die we zelf gebruiken.

 • Proefreiniging in Heemstede

Mocht je nog niet volledig vertrouwen hebben in onze reinigingsmethoden, dan kan je bij ons een klein stukje laten proef reinigen. Wij doen dit gratis en voor niets om jou te laten zien hoe effectief onze schoonmaakbeurten zijn.

 • Heldere afspraken

Werk, school en andere zaken die je op een dag te doen hebt: wij houden er rekening mee! Tapijtenreiniging-Ploeg in Heemstede weet als geen ander dat een strakke planning erg belangrijk is. Daarom komen wij op de gewenste dag, om de gewenste tijd bij jou aan huis. Als wij onderweg vertraging oplopen laten wij dit zo spoedig mogelijk weten.

 • De reinigingsbeurt

Om jou nog meer tijd te besparen reinigen wij vloerkleden in onze werkplaats in Heemstede. Hier hebben we alle ruimte, middelen en apparatuur die er nodig zijn om jouw kleed weer zo gloednieuw te laten lijken. Op deze manier hoef je gedurende het reinigen niet thuis aanwezig te zijn.

 • Scherpe prijzen

Door onze ervaring hebben we een uitgebreid klantenbestand. Bovendien bevorderd mond-tot-mondreclame dit proces. Hierdoor kunnen we onze prijzen scherp houden en betaal je nooit te veel. Meer informatie kan je terugvinden op onze website.