Disclaimer

Welkom op Tapijtreiniging Ploeg. De informatie die via deze website wordt verstrekt, is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en mag niet worden opgevat als professioneel advies. Wij streven ernaar om nauwkeurige en up-to-date informatie aan te bieden, maar wij garanderen niet dat deze informatie vrij is van fouten, actueel, of exhaustief is.

De informatie op deze website kan links bevatten naar externe sites die niet worden beheerd door ons. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de betrouwbaarheid van andere websites waarnaar we links verstrekken en wij bieden deze links alleen voor uw gemak aan. Het gebruik van deze links impliceert niet dat we de externe sites goedkeuren.

Gebruikers van Tapijtreiniging-Ploeg.nl zijn zelf verantwoordelijk voor het beoordelen van de relevantie en nauwkeurigheid van de informatie die op deze site en gelinkte externe sites wordt aangeboden. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor enig verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van, of het vertrouwen op, informatie van deze website of externe links.

Let op: deze website kan gebruikersinformatie verzamelen voor het doel van het genereren van leads voor derden. Wij zorgen ervoor dat alle verzamelde informatie wordt behandeld in overeenstemming met onze privacyverklaring en relevante wetgeving. Door gebruik te maken van onze diensten, stemt u in met de verzameling en het gebruik van uw gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving. Het is raadzaam deze pagina regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Scroll naar boven