"*" geeft vereiste velden aan

Adres*

Tapijtreiniging Bemmel

 • Gratis Haal- en Brengservice

  Onze chauffeurs zijn ook jouw persoonlijke tapijt adviseurs.

 •   In Bemmel

  Meubels en vast tapijt reinigen we normaal gesproken op locatie.

 • CO2-neutraal Reinigen

  Ons doel is om vloerkleden volledig CO2-neutraal te reinigen.

 •   100% vieze geurverwijderering

  Wij verwijderen geuren, urine en bacteriën uit tapijten.

 •   Wij scoren een 9.5

    Klanten in Bemmel beoordelen ons met een 9,5!

 • Tevredenheidsgarantie

  Niet tevreden? Meld het binnen 30 dagen, we lossen het voor je op.

wijnvlek
tapijt-reiniging

Jouw tapijtreiniger in Bemmel

Tapijtreiniging Ploeg is het toonaangevende bedrijf in Bemmel op het gebied van tapijt- en meubelreiniging. Wij zijn er voor particulieren en bedrijven!

Bij Tapijtreiniging Ploeg in Bemmel beschikken we over geavanceerde technologieën en moderne machines om jouw vloerkleed nieuw leven in te blazen.

We begrijpen dat jij een druk leven leidt, daarom nemen we graag zoveel mogelijk werk uit handen. Geen zorgen, je hoeft niet zelf te sjouwen. Met onze eigen haal- en brengservice halen we jouw vloerkleed gratis op in Bemmel en leveren het weer bij jou af.

Voordat we aan de reiniging beginnen, inspecteren we jouw tapijt grondig op kleurbehoud, zwakke plekken en beschadigingen. Op basis hiervan kiezen we de geschiktste reinigingsmethode, zodat jouw vloerkleed veilig en grondig wordt gereinigd.

Nadat jouw tapijt volledig schoon en droog is, maken we een afspraak om het bij jou thuis in Bemmel af te leveren.

Dit alles bieden we tegen zeer gunstige tarieven!

Het belang van schone tapijten

Het is cruciaal om je tapijten schoon te houden, niet alleen omdat ze er mooi uitzien, maar ook voor je gezondheid en de duurzaamheid van het tapijt. Hier volgen een paar belangrijke redenen waarom regelmatig tapijtonderhoud zo belangrijk is:

Comfort

Een schoon tapijt zorgt voor een comfortabelere ervaring bij het lopen, zitten of liggen. Het elimineren van vlekken en onaangename luchtjes maakt je woonruimte aangenamer en gastvrijer.

Luchtkwaliteit

Tapijten werken als een filter door stof, allergenen en andere luchtdeeltjes op te vangen. Zodra ze verzadigd raken met vuil, verliezen ze hun vermogen om deze verontreinigingen effectief vast te houden. Dit kan leiden tot een verslechtering van de luchtkwaliteit in je huis en kan ademhalingsproblemen bevorderen.

Gezondheid

Als een tapijt niet goed wordt onderhouden, kan het een broeinest worden voor bacteriën, schimmels en huisstofmijten. Deze kunnen allergische reacties en gezondheidsproblemen zoals astma verergeren. Door regelmatig te stofzuigen en periodiek een professionele tapijtreiniging uit te voeren, kun je dergelijke problemen helpen voorkomen.

Levensduur

Vuil en stof dat zich in je tapijt ophoopt, kan de vezels beschadigen en leiden tot versnelde slijtage. Door je tapijt regelmatig te reinigen en goed te onderhouden, help je de levensduur te verlengen en kun je de kosten van vervanging vermijden.

Uiterlijk

Schone tapijten verbeteren de totale uitstraling van je woning. Een vuil tapijt kan ervoor zorgen dat je interieur er slordig en onaantrekkelijk uitziet, terwijl een schoon tapijt juist zorgt voor een frisse en uitnodigende sfeer.

Daarom Tapijtreiniging Ploeg in Bemmel!

Om volop te genieten van schone tapijten, is het essentieel om regelmatig te stofzuigen en af en toe een professionele tapijtreinigingsservice zoals Tapijtreiniging Ploeg in Bemmel in te schakelen. Goed onderhouden tapijten dragen niet alleen bij aan een gezondere en mooiere leefomgeving, maar verlengen ook de levensduur van je tapijten en besparen je op lange termijn geld.

Verschillende tapijt materialen

Het is van groot belang om te begrijpen dat verschillende tapijtmaterialen, stijlen en structuren op verschillende manieren moeten worden gereinigd. Dit is cruciaal om ervoor te zorgen dat je tapijt niet alleen schoon blijft, maar ook zijn levensduur behoudt. Laten we eens kijken naar enkele veelvoorkomende tapijtmaterialen en hoe ze het beste kunnen worden gereinigd:

synthetisch-tapijt-reinigen

Synthetische tapijten

Synthetische tapijten

Synthetische tapijten staan bekend om hun duurzaamheid en onderhoudsgemak. Ze kunnen effectief gereinigd worden met standaard tapijtreinigers en een stofzuiger, waardoor ze een praktische keuze zijn voor drukke huishoudens. Voor het verwijderen van vlekken volstaan milde reinigingsmiddelen en een zachte borstel, waardoor het behoud van hun uiterlijk en conditie een eenvoudige taak is.

Berber-tapijt-reinigen

Berbertapijten

Berbertapijten

Berbertapijten, met hun kenmerkende dichte lusstructuur, hebben de neiging om vuil vast te houden. Het is essentieel om deze tapijten regelmatig te stofzuigen om te voorkomen dat vuil en stof zich nestelen. Bij het gebruik van een tapijtreiniger is het belangrijk om voorzichtig te zijn; te veel vocht kan de lussen beschadigen. Zorgvuldige reiniging is dus cruciaal om de kwaliteit en uitstraling van je Berbertapijt te behouden.

wol-tapijt-reinigen

Wollen tapijten:

Wollen tapijten

Wollen tapijten, die van nature een speciale zorg vereisen, kunnen het beste worden onderhouden door voorzichtig vuil te verwijderen met een stofzuiger met een roterende borstel. Het is cruciaal om vlekken direct aan te pakken met een mild reinigingsmiddel speciaal ontwikkeld voor wol, om de integriteit en natuurlijke schoonheid van het tapijt te behouden.

hoogpolig-tapijt-reinigen

Hoogpolige tapijten

Hoogpolige tapijten

Hoogpolige tapijten, bekend om hun lange vezels, zijn gevoelig voor het vasthouden van dieper liggend vuil. Het is belangrijk om deze tapijten regelmatig te stofzuigen, waarbij je het best roterende borstels kunt vermijden om de vezels te beschermen. Voor het verwijderen van diep ingetrokken vuil is soms professionele dieptereiniging nodig, een effectieve methode om je tapijt weer fris en schoon te krijgen.

Reinigingsinstructies

Het is van groot belang om de reinigingsinstructies van de fabrikant te volgen, omdat deze kunnen verschillen afhankelijk van het type tapijt. Bovendien is het verstandig om regelmatig professionele tapijtreinigingsservices, zoals Tapijtreiniging Ploeg in Bemmel, in te schakelen voor grondige reiniging en onderhoud. Op die manier behoudt je tapijt niet alleen zijn netheid, maar blijft het ook langer mooi en gaat het langer mee.

Betrouwbare tapijtreiniging in Bemmel

Op zoek naar een betrouwbare tapijtreiniging in Bemmel? Met meer dan 25 jaar ervaring en 25.000+ tevreden klanten (waarvan veel in Bemmel) staan wij klaar om ook jouw tapijt weer als nieuw te maken. Onze scherpe tarieven en snelle service, inclusief 30 dagen tevredenheidsgarantie, maken het verschil. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en ontdek het zelf!

huisdier vlekken

Tapijtreinigingsmethoden

Is je tapijt toe aan een opfrisbeurt? Bij onze tapijtreinigingsservice in Bemmel weten we precies hoe we je tapijt weer als nieuw krijgen. Laten we samen de beste methoden verkennen, zodat je weer van een schoon en fris tapijt kunt genieten.

Professionele reiniging

Professionele tapijtreiniging wordt meestal uitgevoerd door getrainde technici en maakt gebruik van geavanceerde apparatuur en technieken. Er zijn twee veelgebruikte professionele reinigingsmethoden:

Stoomreiniging

Dit is een van de meest gebruikte methoden voor professionele tapijtreiniging. Het proces begint met het aanbrengen van een speciale reinigingsoplossing op het tapijt, gevolgd door het inspuiten van heet water onder hoge druk. Dit water, vermengd met de reinigingsoplossing, wordt direct opgezogen door krachtige zuigmachines, waardoor vuil, allergenen, vlekken en bacteriën effectief worden verwijderd. Stoomreiniging is vooral geschikt voor grondige reiniging en het verwijderen van hardnekkige vlekken. Het vereist echter wat droogtijd, meestal tussen de 6 en 12 uur, afhankelijk van de luchtvochtigheid en ventilatie in de ruimte.

Chemische reiniging

Deze methode maakt gebruik van speciale reinigingschemicaliën die diep in de tapijtvloer doordringen om vuil en vlekken los te maken. De chemicaliën worden vervolgens geëmulgeerd en samen met het vuil opgezogen. Chemische reiniging is over het algemeen sneller dan stoomreiniging en heeft een kortere droogtijd. Het is ook geschikt voor tapijten die gevoelig zijn voor krimpen of vervagen. Het is echter belangrijk om ervaren professionals in te schakelen om ervoor te zorgen dat de juiste chemicaliën worden gebruikt en dat alle resten grondig worden verwijderd.

Elk tapijt is uniek, net als onze aanpak

Klaar voor een schoner tapijt? Neem contact met ons op en ervaar zelf de beste tapijtreiniging in Bemmel!

Doe-het-zelf tapijtreinigingsmethoden

Als je liever zelf je tapijt wilt reinigen, zijn er enkele doe-het-zelf opties beschikbaar:

Stofzuigen is de simpelste methode om je tapijt schoon te houden. Het verwijdert oppervlaktevuil, stof, kruimels en haren van huisdieren. Gebruik een krachtige stofzuiger met een HEPA-filter om allergenen te verminderen. Zorg ervoor dat je langzaam en grondig stofzuigt, met extra aandacht voor drukbezochte gebieden.

Tapijtreinigingsmiddelen: Er zijn tal van commerciële tapijtreinigingsmiddelen beschikbaar in de supermarkt. Volg de instructies op de verpakking voor het beste resultaat. Test altijd eerst op een onopvallende plek om te zorgen dat het tapijt niet verkleurt.

Baking soda en azijn Een natuurlijke optie is het gebruik van bakpoeder en azijn. Strooi bakpoeder over het tapijt, laat het even intrekken en spuit vervolgens verdunde azijn over de bakpoeder. Borstel het tapijt voorzichtig en laat het opdrogen voordat je stofzuigt.

Huur een tapijtreinigingsmachine: Veel bouwmarkten verhuren tapijtreinigingsmachines. Ze kunnen effectief zijn voor diepgaande reiniging, maar zorg ervoor dat je de instructies van de verhuurder nauwkeurig opvolgt.

Tapijtreiniging prijzen in Bemmel

De kosten voor het reinigen van een vloerkleed in Bemmel variëren doorgaans tussen de € 20 en € 30 per vierkante meter, afhankelijk van factoren zoals de grootte, het type tapijt en de benodigde behandelingen. Voor een kleiner vloerkleed moet je gemiddeld rekenen op € 100 tot € 150, terwijl het reinigen van een groter vloerkleed meestal tussen de € 150 en € 300 kost. Deze prijzen zijn inclusief onze handige haal- en brengservice. Houd er rekening mee dat er voor zijden tapijten mogelijk een extra toeslag geldt.

Voorkom vlekken in je tapijt

Vlekken op je tapijt kunnen een doorn in het oog zijn, maar met de juiste tips kun je ze vaak voorkomen. Hier zijn onze gouden tips om jouw tapijt zo lang mogelijk vlekkeloos te houden!

Regelmatig Stofzuigen

Regelmatig Stofzuigen: Vuil en stof kunnen zich ophopen en vlekken veroorzaken. Door regelmatig te stofzuigen, houd je je tapijt schoon en fris.


Wees Snel met Vlekken

Wees Snel met Vlekken: Ongelukjes gebeuren, maar snel handelen is de sleutel. Dep vlekken onmiddellijk met een schone doek om te voorkomen dat ze intrekken.

Gebruik de Juiste Reinigingsproducten

Gebruik de Juiste Reinigingsproducten: Niet alle reinigingsmiddelen zijn geschikt voor elk tapijt. Gebruik producten die specifiek aanbevolen zijn voor jouw tapijttype.

Voorkom Loopverkeer op Vuile Schoenen

Voorkom Loopverkeer op Vuile Schoenen: Een eenvoudige mat bij de deur kan al wonderen doen om vuil en vocht buiten de deur te houden.

Professioneel Onderhoud:

Professioneel Onderhoud: Regelmatige professionele reiniging houdt niet alleen je tapijt schoon, maar kan ook helpen vlekken te voorkomen door het vuil grondig te verwijderen.

Contact met Tapijtreiniging Ploeg

In Bemmel en omstreken zijn wij dé experts in tapijtreiniging. Met onze hulp houd je je tapijt vlekkeloos en ben je verzekerd van een schoon en gezond thuis. Neem contact met ons op voor advies of een professionele reiniging!

Tapijtreiniging gereedschap
Dé tapijtreinigingsexpert in Bemmel

Maak kennis met topkwaliteit tapijtreiniging! Ons team, met 25+ jaar ervaring in Bemmel, staat klaar om jouw tapijt grondig en snel te reinigen tegen scherpe tarieven. Met onze 30 dagen tevredenheidsgarantie ben je verzekerd van een stralend resultaat. Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Voor particulieren

Tapijtreiniging Ploeg is jouw go-to voor het reinigen van tapijten, meubels, vloerkleden, bootkussens, tuinstoelkussens en matrassen. Wij zijn beschikbaar voor particulieren in heel Nederland. Onze eigen chauffeurs halen vloerkleden kosteloos op en leveren ze weer af. Meubels en vast tapijt reinigen we meestal gewoon bij jou Bemmel.

Voor bedrijven

Tapijtreiniging Ploeg biedt professioneel onderhoud van tapijten en meubels aan voor diverse bedrijven zoals hotels, kantoren, vakantieparken, zorginstellingen en winkels in Bemmel. Daarnaast verzorgen we de reiniging van vloerkleden voor stomerijen en andere tapijtreinigingsbedrijven, met vaste ophaal- en bezorgdagen door heel Nederland.

zeepsop

Bank reinigen

Een fris en gastvrij interieur begint bij een schone bank. Onze gespecialiseerde bankreinigingsservice verwijdert vlekken, geuren en diepgeworteld vuil effectief. We hanteren verschillende soorten stoffen en zorgen dat je bank weer als nieuw oogt en fris ruikt. Met onze service transformeren we je bank tot een schoon en uitnodigend element van je woonruimte, zodat je er weer volop van kunt genieten.

zeepsop

Vloerkleed reinigen

Vloerkleden kunnen ware blikvangers zijn in je interieur, maar ze trekken ook veel vuil aan. Bij Tapijtreiniging Ploeg bieden we een deskundige reinigingsservice voor alle soorten vloerkleden. Met speciale aandacht voor materiaal en kleurbehoud zorgen we ervoor dat jouw vloerkleed grondig gereinigd wordt en zijn charme behoudt. Zo blijft je interieur niet alleen mooi, maar ook fris en verzorgd.

zeepsop

Matras reinigen

Een schoon matras is essentieel voor een goede nachtrust. Onze matrasreinigingsservice in Bemmel is effectief in het verwijderen van huisstofmijt, bacteriën en vlekken, wat zorgt voor een hygiënischere slaapomgeving en kan helpen bij het verminderen van allergieën. Trakteer jezelf op de luxe van een fris en schoon matras.

zeepsop

Bootkappen reinigen

Bootkappen zijn essentieel voor de bescherming tegen weersinvloeden en moeten daarom regelmatig gereinigd worden. Onze reinigingsdiensten in Bemmel zorgen ervoor dat jouw bootkap niet alleen schoon wordt, maar ook zijn kwaliteit en duurzaamheid behoudt.

zeepsop

Caravankussens reinigen

Voor een fris en hygiënisch interieur in je caravan zijn schone kussens een must. Wij bieden een professionele reinigingsservice die speciaal is afgestemd op caravankussens, waarbij we zowel vlekken als geurtjes effectief aanpakken.

zeepsop

Bootkussens reinigen

Bootkussens worden vaak blootgesteld aan vocht en kunnen snel vuil verzamelen. Tapijtreiniging Ploeg in Bemmel zorgt ervoor dat jouw bootkussens grondig gereinigd worden, zodat ze niet alleen schoon zijn, maar ook langer meegaan.

zeepsop

Tuinstoelkussen reinigen

Een schoon interieur van je auto is niet alleen aangenaam, maar verhoogt ook de waarde van je voertuig. Onze dienst voor het reinigen van auto-interieurs omvat een diepgaande reiniging van stoelen, vloermatten en andere bekledingen, waardoor je auto opnieuw fris en schoon aanvoelt.

zeepsop

Auto interieur reinigen

en schoon interieur van je auto zorgt voor een aangename rijervaring en helpt de waarde van je auto te behouden. Onze interieurreinigingsservice biedt een grondige schoonmaak van stoelen, vloermatten en andere bekleding, waardoor je auto een frisse en schone uitstraling krijgt.

Veelgestelde vragen

Voor het reinigen van tapijten gebruiken wij bijna altijd de sproei-extractiemethode. Deze grondige reinigingstechniek, aanbevolen door toonaangevende tapijtfabrikanten voor intensief onderhoud, omvat het inspuiten van een mix van warm water en een speciaal schoonmaakmiddel diep in de vezels van het tapijt. Vervolgens wordt deze oplossing, samen met alle opgeloste vuil en allergenen, direct opgezogen door onze krachtige vacuümfunctie. Dit zorgt voor een diepe en effectieve reiniging van het tapijt.

Een lichte stofzuigbeurt wordt wel aangeraden, maar is niet strikt noodzakelijk. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij het tapijt zelf nog eens stofzuigen voor de reiniging begint.

Het is lastig om een eenduidig antwoord te geven, aangezien dit afhangt van diverse factoren zoals de grootte van het tapijt, de mate van vervuiling en de hoeveelheid meubilair die verschoven dient te worden. Voor een gemiddelde woonkamer van ongeveer 35 vierkante meter besteden we doorgaans 1,5 tot 2,5 uur aan de reiniging.

Voor het verplaatsen van lichte meubelstukken rekenen we geen extra kosten. Deze items worden door ons aan de kant gezet en na de reiniging teruggeplaatst op beschermende plastic of schuimblokjes om direct contact met het vochtige tapijt te voorkomen.

Voor het verplaatsen van zwaarder beladen meubels, zoals volle boekenkasten of home cinema sets, geldt dat dit enkel mogelijk is als ze volledig ontruimd zijn. Over het algemeen verzetten wij geen grote huishoudelijke apparatuur zoals fornuizen, koelkasten, wasmachines en drogers.

Komen jullie behalve in Bemmel ook in de omliggende plaatsjes zoals Gendt - Ressen - Baal - Bergerden - Boerenhoek - Doornik - Flieren - Honderdmorgen - Hulhuizen - Kapel - Klein Baal - Kommerdijk - Looveer - De Pas (Bemmel) - De Pas (Doornenburg) - Sterreschans - Vossenpels - Zandheuvel - Zandvoort

youtube-video-thumbnail
Scroll naar boven